Tanning

SPRAY TANN met Jan Tana! Een mooi egale bruine kleur is haalbaar! Spray-Tan Nederland B.V. heeft als onbetwiste marktleider, vanaf 2011, reeds meer dan 700 salons professioneel opgeleid in het spray tannen en is hiermee het meest ervaren en erkende opleidingsinstituut van Nederland dat gespecialiseerd is in spray tanning met diverse internationale merken. Ons salonnetwerk is daardoor landelijk dekkend, zodat u altijd in de buurt een salon kunt bezoeken voor een spray tan! Speciaal voor de Enercup, gaan wij de atleten de perfecte tan bezorgen met het in de branche bekende merk JAN TANA ULTRA 1!! Jan Tana is de tanning die overal ter wereld wordt gebruik door de beste atleten ter wereld. Op alle international IFBB wedstrijden is het mogelijk om je te laten spraytannen met Jan Tana! Probeer kwaliteit vertrouwd door sterren als Jay Cutler, Ronnie Coleman of Monica Brant.   Voordelen van Jan Tana:
 • Blijft lang zitten en droogt snel!
 • Streeploos
 • Druipt niet van je lichaam af waardoor je je glaze nog normaal kan aanbrengen over je tanning
 • Snel opgebracht waardoor je coaches hebben voor andere dingen
 • Kosten zijn hetzelfde als je het zelf moet aanschaffen
Ultra 1Color Geeft je de snelste en gemakkelijkste tan mogelijk!
 • Een toepassing van de ochtend van de wedstrijd is alles wat je nodig hebt voor "The Winning Color"!
 • Snel en eenvoudig aan te brengen!
 • Geen rommel als met Dream Tan!
Bruinen voor een wedstrijd nog nooit zo eenvoudig geweest! Zo donker, er is geen noodzaak om te bruinen onder de zonnebank of een andere kleur toe te passen. Geeft bleke witte huid een diepe kastanje kleur en donkere huid een rijke mahonie kleur. Beste Concurrentie kleur voor lichte, middelzware en donkere huid mensen. Als je echt serieus over het winnen van je wedstrijd laat je dan sprayen met Jan Tana. Hoe gaat een wedstrijd spray tanning behandeling in zijn werk? Een groep getrainde airbrush tanners zullen de Jan Tana op het lichaam aanbrengen met een professioneel ontwikkeld airbrush Systeem. De motor produceert een hoog volume van de lucht (CFM) tegen zeer lage druk (PSI). Jan Tana is een super donkere wedstrijd bruining, dus meer heb je niet nodig! Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een egaal bruine huid! Een behandeling duurt maximaal zo'n 10 minuten. Wat is DHA? DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 14% verwerkt in tanning vloeistoffen. DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt. Hoe kan ik mij goed voorbereiden op een spray-tan? * Scrubben: scrub (een product ZONDER olie houdende ingrediënten) de huid vóór de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig). Er zijn ook exfoliërende tissues, Pre Tan Wipes, speciaal voor deze behandeling. Dit heeft hetzelfde effect als een scrubsessie. * Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden. * Kleding: draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling. * Wassen: was het lichaam zowel voor als na de tanning niet met een product waar olie of crème bestandsdelen in zitten.   Hoe lang blijft mijn kleur zichtbaar? De bruine kleur kun je ongeveer 1,5-2 weken behouden, wanneer je deze goed verzorgt. Dit kun je doen door het gebruiken van een vochtinbrengende crème en Gebruik tijdens het douchen milde zeep, of milde douchegel. Let er ook op dat je met je handdoek dept, en er niet te fanatiek mee over je huid 'ragt'. Volg de volgende aanwijzingen voor het beste resultaat: Voor het aanbrengen van Jan Tana tanning:
 • Zorg dat je geen bodylotion, parfum, deodorant of iets anders op je huid gebruikt. Dit kan de PH waarde van je huid verhogen waardoor de tanning minder pakt of waardoor je kleur veranderd
 • Je huid moet droog en schoon zijn
 • Scheer je lichaam een dag van te voren. Indien de dit de dag van tanning doet kunnen er strepen ontstaan
 • Indien je je huid gaat waxen, zorg dan dat er tussen het waxen en het tannen min 24uur zit.
 • Een week van te voren begin je met het scrubben van je huid met olievrije scrub (ook je rug).
 • Na de tanning 15 min de tijd geven om goed te laten drogen en in te trekken. Draag nadien losse kleding.
Waar kan ik spray tan ticket bestellen? Boeken via het spray-tan bedrijf Hier is een link waarbij je wordt doorgestuurd naar de desbetreffende website. www.spray-tan.nl Wat zijn de kosten? Kosten: € 50,- Tanning incl. bijwerken van je tanning gedurende de wedstrijd.